lauantai 23. helmikuuta 2013

Kranssin koristelua

Pitkästä aikaa koristelin kranssin. Tarkoitukseni oli tehdä pääsiäiskranssi anopille syntymäpäivälahjaksi. Toisin kävi. Olin ostanut paljon eri värisiä höyheniä ja koristemunia. Aikani yritin saada koristeita aseteltua, mutta eihän siitä mitään tullut. Joten tein sitten tälläisen hempeän harmaa-valko-sävyisen. Tykkään kovasti lopputuloksesta. Tein lisäksi vielä suklaalevykortin. Toivottavasti lahja on mieluinen. :)


torstai 21. helmikuuta 2013

Matkalaukun tuunausta

Ystävälläni Iinalla on tänään synttärit. Tuunasin pienen puisen matkalaukun, akryylimaaleja ja papereita käyttäen. Matkalaukun sisällä on pieni hätävarapullo ja apteekin salmiakkia. Pullo oli muutaman milin liian suuri salkkuun mutta kovan hiomisen jälkeen sain sen mahtumaan paikalleen. Kiinnitin satiininauhalla matkalaukun sisällön tukevasti paikoilleen.


torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää Ystävänpäivää!

Vietämme tänään, ystävänpäivänä poikaystäväni kanssa 3-vuotispäivää. Joten päätin muistaa vuosipäiväämme tälläisellä hempeällä pusukortilla! Toivottavasti Mikko tykkää tästä kortista. :)

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ylioppilaalle

Tein kaksi ylioppilaskorttia uudella Kaisercraftin mallinukke leimasimellani. Käytin jälleen kukkastanssia, vähän leipurinnyöriä ja tarratimantteja. Tarkoitus oli vain tehdä yksi ylioppilaskortti mutta sinisävyinen kortti syntyi vähän niinkuin vahingossa. Hyödynsin sinisävyisessä kortissa papereiden loppuja.


perjantai 1. helmikuuta 2013

Suklaalevykortti

Kokeilin tehdä pari suklaalevykorttia. Testailin samalla myös uutta kukkastanssia. Bazzillin papereista olen taitellut kuoret suklaalevylle. Ystävälle teksti on Paperinauhan kevät leimasinsetistä. Hirmuisen mukavaa oli väkertää näitä ja samalla oli sopivasti haastetta. :)